GASTRONOMİ TURİZMİ DERNEĞİ’NDEN TÜRSAB’A TEŞEKKÜR

Gastronomi Turizmi Derneği ev sahipliğinde organize edilen “Gastronomiye Değer Katanlar Gecesi” organizasyonu, bu akşam Taksim Elite World Hotel’de gerçekleştirildi. TÜRSAB adına geceye Yönetim Kurulu Sayman Üyesi İbrahim Halil Kalay, Yönetim Kurulu Üyesi Tansu Demir ve Genel Sekreter Melike Ertekin ile TÜRSAB Gastronomi İhtisas Başkanı Ömer Kartın katıldı.

‘Tatlar ve Kokular’ konseptiyle düzenlenen etkinlikte; kokuların tatlar üzerindeki etkileri anlatılarak, Selçuklu ve Osmanlı saray kültüründe hazırlanan yemekler ve gastronomi turizmindeki hedeflerimiz hakkında misafirler için bilgilendirmeler yapıldı.

Açılış konuşmasında kürsüye çıkan Gastronomi Turizm Derneği Başkanı Gürkan Boztepe, 2019 yılında mevcut hedeflerinin daha da yükseldiğini belirterek; “Bu hedeflere ulaşmak için bize ve sektöre gönül vermiş herkesi Gastronomi Turizmi Derneği olarak kucaklamak istedik. Çünkü hedeflerimize, güçlerimizi konsolide ederek ulaşabileceğimizin farkına varacağımız bir 2019 yılı var önümüzde” sözleriyle katılımcıları selamladı.

Gecede düzenlenen ödül seremonisinde ise Gürkan Boztepe tarafından gastronomi turizmi alanında yaptığı çalışmalar ve vermiş olduğu desteklerden ötürü TÜRSAB’a takdim edilen teşekkür plaketini, TÜRSAB Başkanı Firuz B. Bağlıkaya’yı temsilen etkinliğe katılan TÜRSAB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi İbrahim Halil Kalay aldı. Kürsüdeki konuşmasında Kalay, “Ülkemizin diğer destinasyonlardan farkını ortaya koyan en güçlü yanlarından biri şüphesiz gastronomi. Dolayısıyla yaratıcı turizm trendlerine ve kültür turizmine son derece uyumlu olan gastronomi turizmindeki potansiyelin farkındayız ve TÜRSAB olarak bu alana özel bir önem veriyoruz” sözleriyle teşekkür ederek, Türkiye’nin Gastronomi Haritası Projesi ile ülkemizin mutfak kültürünün dünyada hak ettiği değeri alacağını belirtti.

Akademisyenler, aşçılar, gurmeler ve profesyonel işletmecilerden oluşan geniş bir katılım kitlesinin olduğu organizasyona, basın mensupları da yoğun bir ilgi gösterdi. 

TÜM HABERLER
18  Mart  2019
Çanakkale Zaferleri Töreni
HABERİ OKU
18  Mart  2019
TÜRSAB Akademi Vize İşlemleri Eğitimi Kuşadası BTK’ da Gerçekleştirildi
HABERİ OKU
18  Mart  2019
Çanakkale Zaferimizin 104’üncü Yıl Dönümünü Büyük Bir Coşkuyla Kutluyoruz
HABERİ OKU
16  Mart  2019
TÜRSAB, Kuzey Kıbrıs Türk Turizm ve Seyahat Acenteleri Birliği (KITSAB) ve Kıbr...
HABERİ OKU
15  Mart  2019
TÜRSAB, Kıbrıs’a Düzenlediği Gezinin İlk Durağında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet...
HABERİ OKU
15  Mart  2019
TÜRSAB Akademi Biletleme Eğitimi Kuşadası BTK’ da Gerçekleştirildi.
HABERİ OKU
15  Mart  2019
TÜRSAB Doğu Anadolu BTK Başkanı Cevdet Özgökçe Van İlinde Düzenlenen Shopping F...
HABERİ OKU
15  Mart  2019
Taziye Mesajı
HABERİ OKU
TÜM DUYURULAR
18  Mart  2019
Ihlara Vadisi’nde Balon Uçuşları Başladı
HABERİ OKU
18  Mart  2019
Guatemala & Kosta Rika Tanıtım Sunumu/ 19 Mart 2019 / Lütfi Kırdar Kongre ve Se...
HABERİ OKU
15  Mart  2019
U-ETDS Veri Gönderme Zorunluluğu Hakkında Duyuru
HABERİ OKU
14  Mart  2019
İlker Ünsever ile Turizm Hukuku
HABERİ OKU
13  Mart  2019
TÜRSAB Havayolu Biletleme ve IATA İhtisas Başkanlığı Duyurusu
HABERİ OKU
13  Mart  2019
Rumeli Turizm Zirvesi Hakkında Duyuru
HABERİ OKU
13  Mart  2019
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. Yıl Dönümünde T...
HABERİ OKU
12  Mart  2019
Seyşeller Özel Ticaret Heyeti Programı Hakkında
HABERİ OKU